čtvrtek 14. června 2012

Dárek

O víkendu jsme byli v IKEA pro nějaké potřebné věci,a jelikož jsem jela s manželem,který nemá obchody tohoto typu rád,den předtím jsem si sepsala co všechno potřebuji,a jen v rychlíku proběhnout obchod a postupně vkládat vybrané zboži.Už v zimě jsem toužila po svíčkách v ozdobných porcelánových kalíšcích s motivy růží,jenže je tenkrát bohužel neměli.Koukla jsem na stránky a tentokrát by prý měli být na skladě...Jaká byla moje radost,když jsem je v obchodě objevila,a honem šup s nima do košíčku.Nabrali jsme další potřebné věci a hurá domů.Hned jsem si svíčky naaranžovala.

Včera jsem měla návštěvu a dostala jsem dárek.
Dárek od maminky
Když jsem uviděla krabičku s motivem růží,netušila jsem co skrývá,až když jsem ji otevřela,našla jsem v ní hrníček s překrásným motivem růžiček.Hrníčků mám dost a dost,ale po takovém jsem toužila už hodně dlouho,ale nikdy jsem si jej nekoupila a přece si ke mě cestu našel.
Jaká to byla náhoda,když jsem kupovala svíčky,vůbec mne nenapadlo,že mi do kolekce růžiček přibyde ještě něco dalšího.Mám z něj velikou radost a hned jsem si jej musela vystavit:-)
Skvěle zapadá do mého růžovo růžičkového aranžmá


Ještě jednu zvláštnost hrníček má,z každé strany je jiný motiv
 Kafe i čaj z něj budou skvěle chutnat.
Maminko děkuju moc


4 komentáře:

RuonelA řekl(a)...

Krása..taky se na tuto sadu chystám :)Zatím mě tu parádu dělají 3 růžičkové plechovky :)Škoda že tu Prahu máme tak strašně daleko :) Pěkný den Lenka

Unknown řekl(a)...

Moni, tak koukám, že ti chlapi jsou na tom s Ikeou všichni stejně. Manžel je také rádši, když si tam zajedu sama. Zítra se ale musí překonat a dokonce tam půjde sám. A já se konečně budu kochat novou sedačkou. Už se těším. "Růžičky" jsou super. Krásný večer ... Věra

Daja řekl(a)...

Moni zítra jedu do Ikey!Díky za tip růžičky jsou IN a mě se vždy líbily.Máš to moc krásné ,ahoj Daja.

Soňa řekl(a)...

Krásné všecičko :o) Přeji krásný a slunečný víkend, Soňa