neděle 1. prosince 2013

Advent

 Dnešním dnem jak všichni víme nám začíná advent.
 Doba příprav,pečení cukroví,shánění dárků,úklidu a všeho možného co si jen člověk vymyslí.
Ale doba adventní by měla být příjemná a zklidňující,tak proč to pro jednou nezkusit,stejně nakonec zjistíme,že jsme nestihly všechno co jsme si usmyslely.
 Proto si uvařme dobrý čaj,nebo kávu,zapalme první svíčku a popřemýšlejme,zda je všechno opravdu nutné udělat.Věřím,že ne...Jen v době vánoc by každý chtěl mít vše dokonalé,ale je dokonalost lepší,než dětská radost,nebo hezký výlet s rodinou? Važme si každého dne,a nestresujme se,pak z toho máme stejně jen bolení břicha (v lepším případě).Užívejme se adventní doby v klidu.
 I když se mnohé z vás mými slovy řídit nebudou,přeji všem bez rozdílu krásný 
 ADVENTNÍ ČAS
Děkuji za návštěvu.
Monis
♥♥♥

5 komentářů:

Ajka řekl(a)...

Monísku, krásný advent i tobě, máš nádherný věneček a já co mám děti tak neženu vůbec nikam, úklid sečká do jara, takový ten velký a teď si užiji s holčičkami a manželem tu pohodu a klid, že jsme všichni doma a zdraví. Krásné dny. A.

Anonymní řekl(a)...

Monísku, nádhera! Také jsme dnes zapálili první svíčku a svítíme světýlky do dáli :-) Odpočíváme a užíváme si pohody a klidu. Brzy napíšu, slibuju.
Tobě krásný adventní čas!
evice

Monis řekl(a)...

Alenko,Evičko,děkuji za milé komentáře,první svíčka svítí do všech stran a myslím na všecky dobré lidičky co znám.Ještě jednou krásný advent.Monis

Ajka řekl(a)...

Pěkný advent:-)
Ajka

Lusikka řekl(a)...

Monis, prajem pokojné a radostné Vianoce plné lásky. L