pondělí 10. prosince 2012

Druhý týden adventní

Včera jsme zapálili druhou adventní svíčku a jsme zase o kousek blíž k Štědrému dni.
V těchto dnech asi přibývá shonu,pečeme cukroví,sháníme poslední dárky a snažíme se aby ten den D byl perfektní.Ale myslíme i sami na sebe? Že trocha odpočinku a užít si vánoční atmosféru je potřeba?
Koupila jsem si vánoční hvězdu,tentokrát v bílé barvě,zapálila svíčku v keramickém kostelíku,který mám už hodně let a dostala jsem jej od tatínka,drátovaný stromeček,který jsem umotala sama,(nápad je mých kamarádek)a nové kouličky s vločkama.To vše se usadilo na skříňce,kterou za pár dní bude zdobit malý vánoční stromek.


 

 Od sestřičky jsem dostala adventní čaj,je v něm 24 sáčků,a každý je jiný.Mají moc pěkné názvy,třeba:Raráškův čaj Polštářová bitva,Zimní noc,Raráškův čaj Koulovačka,Anděl strážný a nebo Ježíškův nebeský čaj... No řekněte, odolali by jste?
 

Skleněné kouličky jsem si koupila na výstavě v mém oblíbeném zahradnictví v Šebrově.Chtěla jsem mít doma ty něžné vločky,když sněhu na vánoce u nás bývá pramálo,ne-li vůbec...




Dnešní ráno jsme se vzbudili do sněhové nadílky.Jen kdyby to tak bylo i na vánoce,to by byla krása.

 A nesmím zapomenout na mé oblíbené ptáčky,všude bílo,tak chodí k nám.



Děkuji za návštěvu a mějte poklidný týden
Monis

2 komentáře:

mokopa řekl(a)...

Moni, mně uchvátil ten drátěný stromeček ...a ta křehká krása adventního věnce.Šikovně jste tvořili...Moc zdravím Mokopa

Anonymní řekl(a)...

Drátěný stromeček je krásný a jemný. Takový jsem ještě neviděla! Obdivuju tvoji trpělivost a jemnocit ♥♥♥
evice